http://ebe.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/Headers.Renovables.305334camposgk-is-102.giflink
http://ebe.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/Headers.Renovables.410006100_7529gk-is-102.JPGlink
http://ebe.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/Headers.Renovables.943859Palnta_desde_dep__sitosgk-is-102.JPGlink
«
»
Loading…

Projectes d'energies renovables

En E.B.E Enginyeria i Associats realitzem la instal·lació i gestió de mòduls fotovoltaics i cèl·lules solars per us industrial i particular, gestionant també la tramitació de la escomesa elèctrica, el projecte de legalització i la sol·licitud de subvencions. Integrem els coneixements tècnics i la última tecnologia en energia solar, amb la contribució a la implantació d’energies renovables i el respecte pel medi ambient, millorant el benestar de la societat.

Des de la nostra empresa estem convençuts, i ho demostrem, que l’energia solar contribueix enormement a millorar el medi ambient donat que es una font energètica neta i rentable, i gràcies a l’aparició del Reial Decret-llei 14/2010, de 23 de desembre, on s’estableix un preu de compra de l’Energia Eléctrica Fotovoltaica , fa que les instal·lacions d’aquest tipus siguin rentables.

Actualment hi ha grans corporacions i particulars que estan invertint en instal·lacions d’energia solar de tota mena, des de petites instal·lacions d’ús domèstic fins a grans camps d’energia solar. A tots ells, E.B.E els proporciona el suport necessari per la entrega, claus en mà, del seu projecte.

A més a més, disposem d’acords comercials amb la empresa subministradora de plaques solars SHARP i amb SIEMENS, per la instal·lació dels inversors per la connexió a xarxa. Per tal de gestionar i instal·lar, encara amb més eficiència la seva planta d’energia solar, actuem en Espanya com empresa associada a la multinacional SHÜCO International KG, el que ens permet instal·lar i gestionar tot el projecte d’implantació dels mòduls fotovoltaics i cèl·lules Solars de manera funcional, moderna i atractiva.