http://ebe.cat/modules/mod_image_show_gk4/cache/Headers.Administrativo.906478papeleogk-is-103.giflink
«
»
Loading…

Certificacions

Amb molta diferència, quant a qualitat es refereix, la normativa més establerta i coneguda és la ISO 9001, la qual estableix una norma no només per a la Gestió de Sistemes de Qualitat sinó per a qualsevol sistema en general. Per això, la possessió d'aquesta normativa és una garantia de qualitat que la nostra empresa disposa.

La ISO 14001 és una norma internacionalment acceptada que expressa com establir un servei de gestió administrativa efectiu. La norma està dissenyada per aconseguir un equilibri entre el manteniment de la rendibilitat i la reducció dels impactes en el medi ambient i, amb el suport de les organitzacions, és possible aconseguir tots dos objectius.

Per aquest motiu, actualment la nostra empresa disposa de la certificació ISO de qualitat i gestió 9001 i la ISO de gestió mediambiental 14001.

A més d'aquestes certificacions disposem d'un sistema de protecció de dades que assegura la confidencialitat dels nostres clients. Cada any es realitza una auditoria de protecció de dades amb la empresa Convesria per estar al dia de la legislació vigent.

iso9001 iso14001